Waarom is Estepona de ideale plek om een woning te kopen?

Estepona

Wil jij nou een huis kopen in Estepona omdat je in vastgoed wilt investeren? Dan is dit een een leuke stad om in te investeren. Het ligt in de provincie Malaga. Estepona is een klein, maar gezellig plaatsje. De plaats heeft een mooi en lang zandstrand en wandelboulevard met leuke woningen. In Estepona heb je ook veel leuke bezienswaardigheden. Genoeg plekken die in je kan gaan ontdekken in de omgeving. Het is een leuke plek voor toeristen, maar ook om er te wonen. Wil jij nou weten waarom het dé ideale plek is?

Vind je rust in Estepona

Estepona is een rustige plek aan de Costa del Sol, waar je kunt genieten van het Spaanse leven zonder dat je alle toeristen tegenkomt. De meeste toeristen reizen af naar de Costa om daar van hun vakantie te genieten. Vind je het ideaal om op een rustigere plek te liggen en zonder dagelijks veel toeristen tegen te komen? Dan zit je in Estepona goed. Het grote voordeel van Estepona is dat het wat rustiger is, maar dat er alsnog leuke activiteiten te doen zijn. Ook is het klimaat heel aantrekkelijk. 

Een nieuw leven starten in Estepona

Het is natuurlijk belangrijk om te weten in wat voor woning je wilt wonen. Het ideaalste is om een makelaar in te schakelen. Die weten precies wat het aanbod is en met welke woningen jouw wensen op afgesteld zijn. Ook zit je er niet mee dat er een taalbarrière is. Het is voor veel mensen ideaal om een woning in buitenland te kopen. Het is naast een goede investering heel fijn voor later. Zo kan je op vakantie gaan naar Estepona wanneer je wilt. Het is dan een goed idee om jouw woning in Estepona te verhuren wanneer je er zelf niet zit. Zo krijg je er toch inkomen voor terug. Het is ook ideaal om in Spanje te komen overwinteren. Het is voor veel mensen ook een droom om later in Spanje te wonen. Door te oriënteren en een makelaar aan te schaffen, wordt jouw droom echt werkelijkheid. 

Is het wonen in Spanje goedkoper?

De kosten in levensonderhoud zijn in Spanje lager, dan in Nederland. De prijzen in het zuidelijke gedeelte zijn wel duurder. Dit zal je wel merken. Dit komt omdat er daar veel toeristen zitten. De kosten van een tweepersoonshuishouden is ongeveer 500 euro per maand. Het voordeel aan Spanje is dat je met dezelfde munteenheid kan betalen. In het begin dat je er woont zal je meer kosten hebben dan na een tijdje. In het begin wil je vaak ook nog de bezienswaardigheden ontdekken en bezoeken en zal je spullen moeten aanschaffen. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *