Wat is er te doen in Oss?

wonen

Heb je interesse in de prachtige stad Oss in Noord-Brabant? Wellicht heb je zin in een paar dagen weg of je gaat een lange dag op bezoek in deze stad. Het kan natuurlijk ook dat je Oss overweegt als je toekomstige woonplaats. Ken je Actie Verhuizingen Oss? Zij kunnen je namelijk in het laatste geval vast en zeker goede diensten bewijzen. Wist je dat wij er ook zijn voor tuin leegruimen? Neem gerust contact op als we je van dienst kunnen zijn.

Heerlijk wandelen

In Oss kun je heerlijk wandelen. Wat denk je van de Herpse bossen? Je hebt dan helemaal geen idee dat je in de buurt van een stad bent, maar geniet van de rust en de natuur. Mooi is ook het natuurgebied Ossermeer. Dus trek zeker je wandelschoenen aan en verken deze mooie omgeving.

Fijn fietsen

In Oss zelf maar ook in de nabije omgeving zijn heel veel fietsroutes. Dus je kunt niet alleen al wandelend Oss verkennen, maar ook op de fiets is dat heel goed mogelijk. Wat denk je van een fietstocht langs de Maas? Of door de smalle straatjes in het centrum? Reken erop dat je dan af en toe af stapt. Bijvoorbeeld bij een van de monumenten of om een lekker ijsje te verorberen.

Uitgebreid shoppen

In het centrum van Oss kun je heerlijk winkelen. Deze stad is uitermate geschikt voor shopliefhebbers. De sfeer is prettig en het aanbod is leuk. Houd je van weekmarkten, bezoek het centrum dan op dinsdag of op zaterdag. Je kunt dan goed slagen voor allerlei streekproducten.

Bezienswaardigheden bezoeken

Bezoek zeker de Watertoren en de Grote Kerk. Hier beleef je de historie. Wil je meer weten over Oss en over haar geschiedenis, dan kun je terecht bij het Stadsarchief. Je vindt daar heel veel waardevolle informatie. Kasteel liefhebbers zullen vast graag een kijkje nemen bij de overblijfselen die je daarvan vindt vlakbij het winkelcentrum de Gelderse Poort.

Genieten van evenementen

Wist je dat er in Oss tijdens de carnaval maar liefst 3 optochten zijn? Dat zegt genoeg. Feesten kunnen ze hier wel. Tijdens de carnaval zijn er allerlei festiviteiten. Carnaval is niet het enige dat gevierd wordt. Natuurlijk is er veel aandacht voor Koningsdag en vind je af en toe de kermis in Oss.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *