Waar op te letten bij het kopen van een zwemspa?

zwemspa

U wilt een zwemspa kopen bij Elite Wellness maar wat komt er allemaal bij kijken? welke kosten komen erbij kijken? Hoe moet een zwemspa geplaatst en onderhouden worden? Het zijn allemaal overwegingen waarmee u rekening dient te houden. We vertellen u hier graag wat meer over.

Aankoop van een zwemspa

Elite Wellness verkoopt twee merken zwemspa’s: SpaPro en Wellis, binnen deze merken zijn er verschillende soorten modellen die u kunt kiezen. U heeft de keuze uit een basismodel, dit model start vanaf €20.995,00 (zonder aanvullende opties of accessoires) tot het meest luxe model, hierbij lopen de kosten op tot maximaal €37.995,00 euro (zonder aanvullende opties of accessoires).

Plaatsing van de zwemspa

Bij het plaatsen van een zwemspa dient er een kleine kraan gebruikt te worden. De kosten van een kraan variëren van €250,- tot €400,-. Wij raden aan om een lokaal bedrijf in te schakelen zodat u minder voorrijkosten hoeft te betalen. Wanneer u de zwemspa wilt inbouwen is het belangrijk om rondom de zwemspa 50 cm vrij te houden, zo kan bij onderhoud en reparatie de monteur gemakkelijk bij de binnenkant van de spa.

Reparatie van de zwemspa

Het kan zomaar gebeuren, uw zwemspa is kapot, lek of er zijn onderdelen die het niet meer zo goed doen als dat ze horen te doen. Geen paniek want dan ben je bij Elite Wellness aan het goede adres. Is er een monteur nodig omdat uw zwemspa een defect heeft, bel dan direct Elite Wellness. Onze monteur heeft al 25 jaar ervaring met het opsporen van lekkages. We hebben ook al meer dan 10 jaar ervaring met spatechniek, zo zorgen wij ervoor dat uw zwemspa snel gerepareerd wordt.

Onderhoud van de zwemspa

De zwemspa dient ook goed onderhouden te worden zodat u er nog langer van kunt genieten. Om op een fijne, verantwoorde, gezonde en comfortabele manier van de zwemspa te kunnen genieten is het erg belangrijk dat het water schoon is. Om het water schoon en gezond te houden is het noodzakelijk om de chloorwaarde en pH-waarde van het water te controleren. Het is belangrijk dat de chloorwaarde tussen de 1.5 tot 2.0 te houden. De pH-waarde moet liggen tussen de 7.2 en 7.8. Ook is het belangrijk om de zwemspa met producten te onderhouden die ervoor zorgen dat het schoon blijft. De producten die u nodig heeft om de zwemspa te onderhouden, kunt u vinden op de website van SpaPro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *