Dames onderbroeken: taille slips

onderbroeken

Het woord taille slip zegt het eigenlijk al. Bij dit type dames onderbroeken zorgt het ontwerp ervoor dat de slips wat hoger op de taille zitten dan gewone slips. Zo worden je buik en je heupen dus ook wat meer door de stof bedekt. In dit artikel passeren de kenmerken van tailles slips voor dames de revue en wordt ingegaan op de diverse soorten taille slips. Ook wordt aangekaart wat de voordelen zijn van het dragen van taille slips boven gewone slips.

De kenmerken

Het meest opvallende aan een taille slip is dus de hoge taille. Deze dames onderbroeken reiken tot boven de heupen waardoor ze meer lichaam bedekken. Die bedekking is dan vooral rond de buik, op de heupen en de onderrug. Dit bevordert extra steun en comfort. De tailleband is elastisch, meestal vrij breed en zacht. Zo blijft de slip gerieflijk op zijn plek zitten zonder dat je die voelt knellen. Taille slips zijn verkrijgbaar in tal van materialen. Ze kunnen van katoen of microvezel zijn, van kant of zelfs zijde. Zo heb je altijd een stof naar je eigen voorkeur.

Dames onderbroeken: pasvorm van taille slips

Niet alleen bedekken taille slips delen van buik en heupen, ze helpen ook om een gladde lijn onder je kleding te creëren. Dat komt onder meer door de elastische tailleband. Die zorgt ervoor dat de slip goed op zijn plek blijft zonder te gaan knellen of rollen. Pasvorm is wel een dingetje en kan van merk tot merk nogal verschillen. Kijk dus goed naar de maattabel en kies de juiste maat. Aanbevolen wordt om je normale kledingmaat te kiezen.

Soorten taille slips

De ene taille slip is de andere echt niet. Zo komen in vele soorten en vier zijn vrij frequent voorkomend. Als eerste de basic taille slip. Die moet het hebben van een eenvoudig ontwerp en is vaker wel dan niet van katoen gemaakt. De bedekking is goed. Een echte slip voor dagelijks gebruik. Dan heb je de taille slip met kant. Hier wordt een vleugje elegantie geïntroduceerd bij dames onderbroeken. Je kunt deze slip als echte lingerie dragen. Met deze keuze voeg je wat vrouwelijkheid toe aan je garderobe. Verder is er de naadloze taille slip. Geen naden aanwezig hier, en dat betekent dat ze perfect samengaan met strakke kleding. Met deze slip krijg je geen zichtbare slipjeslijnen. De afwerking is fijn glad. De vierde soort is tot slot de controle taille slip. Deze dient tot extra steun en geeft je buik en onderrug vorm. In die zin dat je door het dragen van zo’n slip een gestroomlijnd uiterlijk krijgt. Dus een correctieve slip.

Dames onderbroeken: waarin de taille slip excelleert

Kort door de bocht: de buikstreek mooier maken. Een van de grootste voordelen van de taille slip is dat die naast comfort ook ondersteuning biedt en dan vooral rond de buikstreek. Zo kan je op correctieve wijze een meer gestroomlijnd onderlichaam vormgeven. Maar ook de gladde afwerking is duidelijk een pré. Door het hoge tailleontwerp houd je je verdere kleding mooi glad; zonder zichtbare slipjeslijnen, dus. Er is veel aandacht besteed aan de elastische tailleband zodat knellen bijna altijd volledig wordt voorkomen. Bovendien zijn moderne taille slips niet gespeend van fraai design. Dames onderbroeken dus waarmee je voor de dag kunt komen.

Een ding is zeker, bij Beerenondergoed ben je bij het juiste adres!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *